Günün Haberleri Giris Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye Iletisim Son Dakika Ekle RSS
     
   
     
 
ANA SAYFA GÜNDEM POLİTİKA SPOR EKONOMİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR & SANAT TURİZM POLİS-ADLİYE YAŞAM EĞİTİM
   
  Antalya 31 Mart Pazar günü Seçime Hazır  
 
   
  Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol  
 
   
  KANTDER Başkanı Bülent Kantarcılar'dan AKOSDERE Yardım Eli  
 
   
  Başkan Uysal ‘Birleştirmek zorundayız’  
 
   
  Muratpaşa, Gıda Politika Rehberi için Selanik’te  
 
 
   
  Büyük Antalya diyor ki...   
SAHTEKÂRSIZ, HAİNSİZ İYİ BAYRAMLAR ANTALYA’M
10 Eylül 2016 Cumartesi

Dünya şehri, turizmin başkenti Antalya’mız 9 günlük Kurban Bayramı’nın bereketini yaşıyor.
 
Bayram öncesi başta Antalya merkez ve Alanya olmak üzere tüm ilçeler dâhil yapılan huzur operasyonlarında polisimiz vatandaşın güveni ve huzuru için yoğun çalışmalarını sürdürüyor.
 
Aralıksız yapılan FETÖ operasyonlarıyla da hainlerin inlerine girerek teker teker her kurum, her müessese incelenerek temizleniyor.
 
Yayın grubumuz Antalya konusunda her zaman özel hassasiyetini göstermiştir.
 
Aylar önce 10 Şubat’ta vatan hainlerine karşı “kara propagandaya hayır” sloganıyla yapmış olduğumuz çalışma bunun en son örneklerinden biridir.
 
Bu yüzden Antalya’mız için her zaman doğruları, gerçekleri yazarak vatan hainlerine karşı tavrımızı da sergileyerek yapmış olduğumuz çalışmayı tüm kamuoyu iyi bilir.
 
Antalya’nın yerel patronu, seçimle iş başına gelmiş Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, Antalya Valimiz Münir Karaloğlu, Emniyet Müdürümüz Cemil Tonbul’un 15 Temmuz gecesi ve sonrası hainlere karşı gösterdikleri büyük mücadeleyi daha önce dile getirmiştik.
 
Antalya Adliyesi’nin de bu konudaki titiz çalışmasını FETÖ ile mücadele konusundaki hassasiyetini yakinen takip edip sayfalarımızda sizlerle paylaşıyoruz.
 
Bu mücadeleler büyük bir gayretle sürerken bazı üçkâğıtçıların, sahtekârların, dolandırıcıların, vatan haini tetikçileriyle birlikte FETÖ mağduriyeti edebiyatı ile hain tuzak ve planlarını sergileme gayreti içerisinde olduklarını yakinen takip edip biliyoruz.
 
Ve maalesef bu sahtekârların, bugüne kadar “Aman buna bulaşmayalım, bizden uzak olsun” diyenler yüzünden bu hale geldiğini de iyi biliyoruz.
 
Antalya’mızda devletine, milletine karşı suç işleyen hele hele sahtekârlıktan, dolandırıcılıktan yargılanan, ceza alan, adaletin, yargının tokadını yerken yalanlarıyla, hileleriyle, bazı mesleki kariyerleri kullanmaya çalışarak suistimal eden bu insanlara karşı mücadelemizi korkmadan, yılmadan sürdüreceğimizi herkesin bilmesini isteriz.
 
Bu mücadeleyi biz sadece Antalya’da değil Türkiye’de, dünyanın her yerinde içerisinde bulunduğumuz sivil toplum diplomasisi ile yayın grubumuzun da içinde bulunduğu bizzat Gazeteci-Yazar Mehmet Kesim ve Türkiye’nin bir çok tanınmış vatan sevdalısı; Muhammed Taha Gergerlioğlu başta olmak üzere Prof. Dr. Ramazan Biçer, Ayhan Altıntaş, Dr. Ahmet Kesli, Şeref Kılıçlı, Merve Yılmaz, Murat Emeç, Zeynep Çiftçi, Kemal Sertel, Muhammet İkbal Bakırcı, Ekrem Altan, Murat Sarı, Cüneyt Parlayan gibi daha birçok değerli isimlerin de dahil olduğu dostlarımızla kardeşlerimizle antifeto.com üzerinden 15 dilde anlatıyoruz.
 
Yayın grubumuz olarak yıllardan beri sürdürdüğümüz; sayfalarımızda da yer aldığı gibi vatan sevgimizi, milletimizle olan birliğimizi, beraberliğimizi ve vatan hainleriyle mücadelemizi yılmadan, korkmadan, azimle devam ettirerek yola devam ediyoruz.
 
Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi, “Hiç şüphesiz ki Antalya Dünya’nın en güzel şehridir” sözünde olduğu gibi bu güzel şehrimizi, Antalya’mızı hainlere, sahtekarlara, üçkağıtçılara asla ve asla rant kapısı yaptırmayacağız.
 
Hele hele o üçkâğıtçıların, sahtekârların, dolandırıcıların yargının ve adaletin tokadını yerken; biz de onların FETÖ mağduriyeti yalanını belge belge ispatlayarak adalet önünde tekrar hesap vermeleri için tüm ekibimizle çalışacağız.
 
Biz buradayız, Antalya için varız.
 
Geçmişimiz belli, gücümüzü Antalya’dan, milletimizden alarak çalışmalarımızı keyifle, azimle sürdüreceğiz.
 
Bütün bu gayretler içerisinde dünya şehrimiz, turizmin başkenti Antalya’mızda tüm yaşayanların, tüm misafirlerin bayramını en içten duygularla kutluyor,
 
SAHTEKÂRSIZ, HAİNSİZ İYİ BAYRAMLAR ANTALYA’M dileklerimizle…
 
 
 
 


E-posta   Facebook   Twitter     Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
 
kaleiçi festival
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet KESİM
 
 
Yaşam Armağan Etmek
 
Nilgün Bilal
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Büyük Antalya diyor ki...
fener alayı
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
  YAZARLAR
  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya'nın Güzellikleri Sizleri Bekliyor

Antalya'nın Güzellikleri Sizleri Bekliyor

  ANKET
     
 
Antalya'nın En Önemli Sorunu Nedir

A- Ulaşım

B- Temizlik

C- Elektrik


Sonuçlar Anket arşivi
 
     
  FACEBOOK'TA BÜYÜK ANTALYA
eczane
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
 
 
  .Künye
  .Iletisim
  .Reklam
  .Sitene EKle
 
 
  .Gündem
  .Politika
  .Spor
  .Ekonomi
  .Sağlık
  .Magazin
  .Kültür & Sanat
  .Turizm
  .Polis-Adliye
  .Yaşam
 
 
  .SİYASİLER
  .Yaşam
  .Çeşitli
 
 
  .Haber
  .Komik
  .Video
  .Reklam
 
 
  .Antalya'nın En Büyük İnternet Gazetesi
  .Antalya Haberleri
  .Antalya Gündem
  .Antalya Yaşam
  .Antalya Turizm
  .Antalya Kültür Sanat
  .Antalya Magazin
  .Antalya Sağlık
  .Antalya Ekonomi
  .Antalyaspor
  .Antalya Politika