![]() |
Milli sporcu İsmail Hakkı Yıldızel, Yalova'da 234 sporcunun katıldığı yarışmada 20'nci kez Türkiye şampiyonluğunu elde etti. 2003 yılından bu yana katıldığı tüm Türkiye şampiyonalarından birincilikle dönen Yıldızel, bu yıl da milli takıma seçilerek Türkiye'yi Meksika'da düzenlenecek şampiyonada temsil etmeye hak kazandı.
BAŞARI TESADÜF DEĞİL
Yıldızel, yarışmalara büyük bir özveri ve disiplinle çalışarak hazırlandığını söyledi. Başarısının tesadüf olmadığını belirten Yıldızel, "Bu yarışmada bana sponsor desteğinde bulunan işadamı Fatih Arslan'a çok teşekkür ediyorum. Çalıştığım Rixos Premium Belek'in yönetimine ve çalışanlarına da manevi ilgileri için teşekkür ediyorum" dedi.
DESTEK BEKLİYORUM
Bu yıl 20'nci kez Türkiye şampiyonluğunu elde ettiğini kaydeden Yıldızel "Zorluklarla tek başına mücadele etmek zorunda kaldım. Bu sporda tek başına ayakta kalabilmek çok zor. Bunun için Antalya Valiliği ve Serik Belediyesi'nden destek bekliyorum" diye konuştu.