Günün Haberleri Giris Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye Iletisim Son Dakika Ekle RSS
     
   
     
 
ANA SAYFA GÜNDEM POLİTİKA SPOR EKONOMİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR & SANAT TURİZM POLİS-ADLİYE YAŞAM EĞİTİM
   
  Antalya Büyükşehir’e ait toplu ulaşım araçları 1 Mayıs’ta ücretsiz  
 
   
  Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi  
 
   
  Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl Yaşında  
 
   
  AKDÜ Rektörlüğü koltuğunda Çocuklar Oturdu  
 
   
  81 ilde "Narkoçelik-13” operasyonları düzenlendi.  
 
 
​TÜREL: ANTALYASPOR KULÜBÜ EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
​TÜREL: ANTALYASPOR KULÜBÜ EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor'un Türkiye'nin en ideal, en zengin kulüplerinden birisi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.
 
27 Aralık 2014 Cumartesi - 13:19

Antalyaspor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, AKM Perge Salonu'nda düzenlendi.

Divan kurulu başkanlığını Hasan Subaşı'nın yürüttüğü toplantıda derneğin tüzük tadilat tasarısı, tesis yapımı, kiralanması, gayrimenkul alımı satımı konularında yönetim kuruluna yetki verilmesi görüşüldü.

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Kulübü Derneği'nin çok önemli ve değerli hale geldiğini belirterek, "Çünkü Antalyaspor'u çok önemli ve güzel bir gelecek bekliyor. Antalyaspor, Türkiye'nin en ideal, en zengin kulüplerinden birisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor" dedi.

STAT BİTMEK ÜZERE

Yapımı devam eden 33 bin kişilik stadyumun Antalyaspor adına en önemli yatırımlardan biri olduğunu aktaran Türel, inşaatın bitmek üzere olduğunu, kırmızı beyazlı takımın 2015-2016 sezonunda burada maçlarını oynayacağını dile getirdi. Stadyumun sportif faaliyetlerin yanı sıra, Antalyaspor'un geliri açısından da çok önemli olduğuna dikkati çeken Türel, "Stadyum içerisindeki ticari ünitelerin kiralanması Antalyaspor'a gelir elde edilmesi aklımızdaki en önemli husustu. Ticari alanların kiralanması sağlandığında senede 15 milyon lira gibi bir rakam Antalyaspor'un sabit geliri haline gelecek. Süper Lig'de de yerimizi aldığımızda naklen yayın reklam gibi vs. gelirler, Antalyaspor'u ne mert ne de namerde muhtaç etmez" diye konuştu. 

DÖŞEMEALTI TESİSLERİ

Antalyaspor'un mevcut tesisleri hakkında görüşlerini anlatan Türel, Hasan Subaşı Tesisleri hakkında mülkiyet sorunu bulunduğunu ve kulübün diken üstünde oturduğunu dile getirdi. Döşemealtı'nda güzel bir tesis projesi hazırladıklarını ve uygulama projesinin bitmek üzere olduğunu belirten Türel, "Uygulama projesi bittiği anda tesislere kazmayı vurabilir hale geliyoruz. Bu tesisleri Antalya'ya Antalyaspor'a layık bir şekilde kazandıracağız. Belediyenin 2015 yılı yatırım bütçesinde bu tesislerle ilgili 20 milyon bütçe ayırdık. Bu tesisleri çok hızlı 2 seneyi geçmeyecek süreçte tamamlayıp faaliyete sunacağız. Böylelikle Antalyaspor'un Avrupa'daki en iddialı kamp tesisleri ile gençlere, amatör kulüplere de hizmet verecek imkanı yakalayacak" dedi.

EN BÜYÜK HAYALİM ANTALYASPOR KOLEJİ

Antalyaspor ile ilgili gerçekleştirmek istediği en büyük hayalin Antalyaspor Koleji olduğunu aktaran Türel, "Bunu başardığımızda Antalyaspor'un en önemli halkalarını birbirine bağlamış oluruz. Antalyaspor buradan hem gelir elde edecek hem de eğitimli kabiliyetli gençleri burslu okutarak Türk sporuna kazandıracak. Kamp tesislerinin yanında eğitim alanının tahsisi için adımları attık. Orada Antalyaspor Koleji'nde hem eğitim verilip, hem de farklı bölgelerden başarılı sporcuları, güreş gibi diğer spor branşlarıyla da burslu okutmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

'OYUMUN RENGİ KABUL'

Antalyaspor Kulübü Derneği'nin önemine değinen Türel, kulübün zorla, hatırla üye yapılan bir dernek değil, kapısında kuyrukta bekleyen insanların üye olmak istediği bir dernek haline geldiğini söyledi. Yapısal değişimi tüzük tadilatı nedeniyle kongrenin, Antalyaspor tarihindeki en önemli kongrelerden birisi olduğunu kaydeden Türel, programı nedeniyle oylamaya katılamayacağını söyledi. Türel, "Oyumun rengi kabul" diyerek, konuşmasını tamamladı.

AYLIK 500 BİN DOLAR

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır da Antalyaspor'un sabit gelir kaynağına ihtiyacı olduğunu aktardı. Kulübün günlük işlemini yürütebilmesi, tesis ve altyapı gideri için aylık 500 bin dolara ihtiyaç duyduğunu belirten Tanır, "Antalyaspor'un sağlıklı bir yapısı sağlam yollarda yürüyebilmesi için aylık 500 bin dolara ihtiyacı var, yoksa tehlikeli yollarda yürür" diye konuştu. Tanır, genel kurulda görüşülen tüzük değişikliği hakkında da şöyle konuştu:

"Tüzük tadilatının ana ilkesi mevcut dernekler yasasına uygun hale getirerek otokontrolü sağlamak. Kulübün organlarına kendi içinde birbirini kontrol etme ve beraber çalışma şansını bu tüzükle veriyoruz. Haysiyet ve sicil kurulu oluşturacağız ve üye kayıtlarında önemli bir rol oynayacak. Mevcut divan kurulu genişletiliyor. Üyelikte belli yılı doldurmuş kişiler de divan kuruluna dahil olacak. Mevcut tüzüğe göre 1 yıl üyelik aidatını ödemeyenin üyeliği sonlandırılıyordu. Yeni tüzükle 3 yıl üyelik aidatını ödemeyen hakkında gerekli işlem yapılacak."

Tanır, Döşemealtı'nda yapılan ve diğer tesisler için gelir getirici kiralama yöntemi ve Hurma Mahallesi'nde 120 bin lira değerindeki dairenin satışının gerçekleştirilmesini talep ettiğini ifade etti. Tanır, dairenin satışı ile Antalyaspor Store'a gelir sağlamak ve mobil araç alımının planlandığını söyledi.

Antalyaspor Kulübü'ne bağlı takımlar hakkında bilgi veren Tanır, Süper Lig'de yer alan erkek hentbol takımı için gelecek yıl isim sponsoruna ihtiyaç duyulduğunu anlattı. Su topu takımının ligden düştüğünü ve ikinci ligde mücadele ederek, altyapı çalışması yapılması gerektiğini dile getiren Tanır, korumalı futbol takımının da birinci lige çıkma hedefiyle mücadele ettiğini söyledi. Tanır, Antalyaspor'un Türkiye'de ulusal liglerde 5 dalda yarıştığını ve ülkede bu tarzda faaliyet gösteren 20 kulüp bulunmadığını kaydetti.

Daha sonra genel kurulda tüzük maddeleri gerçekleştirilen açık oylamayla kabul edildi. 

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ise 347 delege sayısının yetersiz olduğunu, bu sayının 2015 sonu ile 1000'i geçmesini umut ettiğini söyledi. Antalyaspor'un geçen sezon Süper Lig'den düşmesini iş kazası olarak niteleyen Gencer, bu yıl her türlü imkansızlığı olumlu hale getirerek çıkmaya çalışacaklarını belirtti.

Delegelere birlik olma çağrısı yapan Gencer, "Cenazelerde, mevlitlerde karşılaşıyoruz. Artık ikinci yarı kaldı. Önümüzdeki iki maçı aldığımız takdirde liderlik koltuğuna çıkaracağız. 347 dernek üyesinden passolig kartı olan 92. Birlik beraberliği statta da sürdürelim. Geride kalan 255 kişi adına statta vip bölümünde bedelsiz kombine yükletiyorum. Passolig alıp, hep beraber oturup, bu takımı Süper Lig'e taşımak hedefimiz olmalı" diye konuştu.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ​ELMALI MYO'DAN TÜRKÜ VE ŞİİR GECESİ
 
​KEPEZ'DE GENÇ NÜFUS İÇİN SPORA YATIRIM
 
 
Etiketler :
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
ŞEHİT PARAMEDİK DUYGU DUMAN, TURNUVADA ANILDI
Geçen hafta Diyarbakır'ın Kulp ilçesinden Diyarbakır merkeze hasta sevki ...
ALBİMO ALANYASPOR 1 PAUNLA YETİNDİ
PTT 1. Lig'de oynanan karşılaşmada Albimo Alanyaspor sahasında Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı.
KUMLUCA KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ
Kumluca'da Kaymakamlık ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nce düzenlenen ...
​SERİK'TEN 3 OYUNCU ANTALYA KARMASINDA
Serik Belediyespor Yıldız Kız Voleybol Takımı'nın 3 oyuncusu, Antalya karmasına seçildi.
 
 
​MURATPAŞALI CİMNASTİKÇİLERDE HEDEF 2015
Muratpaşa Belediyespor Cimnastik takımı, 7-8 Şubat'ta yapılacak Türkiye ...
​MANAVGAT'TAKİ BİSİKLET ŞÖLENİ RENKLİ GEÇTİ
Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen 'Manavgat Bisiklet Şöleni' renkli görüntülere sahne oldu.
MURATPAŞANIN MİLLİ TAKIM GURURU
Kadınlar Futbol İkinci Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren 1207 Antalya ...
KEPEZ'İN SULTANLARI PLAY OFF'A KİLİTLENDİ
Türkiye Bayanlar Voleybol 3'üncü Lig'de mücadele eden Kepez Belediyespor, ...
 
 
GENCER: HER TAKIMI YENMEK İSTİYORUZ
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, pazar günü oynayacakları Adanaspor'un ...
​MURATPAŞALI KÜÇÜK CİMNASTİKÇİ GÖZ DOLDURUYOR
Muratpaşa Belediyespor Cimnastik Takımı'nın 10 yaşındaki sporcusu Nilgün ...
BAŞKAN MENDERES TÜREL'İN 3 PUAN SEVİNCİ
Antalyaspor kendi sahasında oynadığı maçta Kayserispor'u Diarra ve Sakıp'ın ...
KEMER TEKİROVASPOR'DA TUĞRUL METİN DÖNEMİ
Kemer Tekirovaspor'da teknik direktörlük görevine UEFA A belgeli Tuğrul ...
 
 
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet KESİM
 
 
Yaşam Armağan Etmek
 
Nilgün Bilal
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Büyük Antalya diyor ki...
  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
  YAZARLAR
  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya'nın Güzellikleri Sizleri Bekliyor

Antalya'nın Güzellikleri Sizleri Bekliyor

  ANKET
     
 
Antalya'nın En Önemli Sorunu Nedir

A- Ulaşım

B- Temizlik

C- Elektrik


Sonuçlar Anket arşivi
 
     
  FACEBOOK'TA BÜYÜK ANTALYA
eczane
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
 
 
  .Künye
  .Iletisim
  .Reklam
  .Sitene EKle
 
 
  .Gündem
  .Politika
  .Spor
  .Ekonomi
  .Sağlık
  .Magazin
  .Kültür & Sanat
  .Turizm
  .Polis-Adliye
  .Yaşam
 
 
  .SİYASİLER
  .Yaşam
  .Çeşitli
 
 
  .Haber
  .Komik
  .Video
  .Reklam
 
 
  .Antalya'nın En Büyük İnternet Gazetesi
  .Antalya Haberleri
  .Antalya Gündem
  .Antalya Yaşam
  .Antalya Turizm
  .Antalya Kültür Sanat
  .Antalya Magazin
  .Antalya Sağlık
  .Antalya Ekonomi
  .Antalyaspor
  .Antalya Politika