Günün Haberleri Giris Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye Iletisim Son Dakika Ekle RSS
     
   
     
 
ANA SAYFA GÜNDEM POLİTİKA SPOR EKONOMİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR & SANAT TURİZM POLİS-ADLİYE YAŞAM EĞİTİM
   
  Muratpaşa'da ‘Büyük Zafer’ konvoyu  
 
   
  Başkan Adayı Tütüncü : Antalya’da Hakan Tütüncü, Kepez’de Rıza Sümer diyeceğiz.  
 
   
  2. Etap Konyaaltı Sahil Projesi Hizmete Giriyor  
 
   
  Ramazan Etkinliklerinde Sevcan Orhan Söyledi Antalyalılar Coştu  
 
   
  Başkan Uysal, ‘Belediye emrinize amade’  
 
 
Başkan Adayı Dülgeroğlu'dan Finike'de Görkemli Açılış
Başkan Adayı Dülgeroğlu dan Finike de Görkemli Açılış
 
Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, Seçim Koordinasyon Merkezi’ni(SKM) görkemli bir şekilde açtı.
 
24 Şubat 2019 Pazar - 11:06


MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, Seçim Koordinasyon Merkezi’ni(SKM) geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Açılışa MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, 23. Dönem MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP Finike İlçe Başkanı Hakan Türksoy Akpınar, AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ, Finike Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Yalçın, MHP Finike İlçe Yönetimi, meclis üyesi adayları ve yaklaşık iki bin  kişi katıldı. Açılış öncesi Alanya Belediyesi Mehteran Takımı kısa süreli bir gösteri gerçekleştirdi. Açılışın ardından konuşmalara geçilirken, Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu sahneye anons edilirken uzun süre alkışlandı.
Açılışta konuşan Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, Finike’ye ustalığını gösterme vaktinin geldiğini söyledi.
“Aynı duygularla yeniden hizmet etmek için karşınızdayım”
30 yıl önce de böyle vatandaşların karşısına çıktığını ifade eden MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, “30 yıl önce çıktım dedim ki Finike’ye aşığım, hizmet etmeye geldim demiştim. İşte yine aynı duygularla hatta o dönemden daha fazla aşkla, o günkü heyecandan daha fazla heyecanla ve hizmet aşkının yüzlerce katıyla yeniden Finike’ye hizmet etmek için karşınızdayım” dedi.
“Büyük Finike’ye ustalığımızı gösterme zamanı geldi”
31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere artık sayılı günler kaldığını dile getiren Dülgeroğlu, “2014 yılında yapılan seçimlerin ardından çok uzun süre düşündüm. 25 yıl hizmet ettiğim ve Başkanlığını yapmakla onurlandırdığınız Finikemiz’de artık yeni arkadaşların sizlere hizmet etmesini benim de bir kenara çekilerek hizmet aşkıyla çoğu zaman ihmal ettiğim aileme, çocuklarıma ve torunlarıma vakit ayırmayı ve artık yeni gelen arkadaşlara sadece tecrübelerimi aktararak ağabeylik görevi yapmayı istedim. Yaklaşık altı ay hem kendimi, hem de siz değerli hemşerilerimi dinledim. Şimdi Büyük Finike’ye ustalığımızı gösterme zamanı geldi” diye konuştu.
“Açık farkla kazanacağımız zafere engel olamayacaklar”
Bazı kendini bilmezlerin sosyal medyada çeşitli dedikodu ürettiklerini belirten Cumhur İttifakı MHP Finike Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, “Neymiş Nail Dülgeroğlu, makam şöhret peşindeymiş. Buradan o nifak tohumcularına sesleniyorum. Cumhur İttifakı’nın Finike’ye hizmet aşkıyla çıkan benim hiçbir zaman makam hevesim olmamıştır. Allah bana o makamı Türkiye’de il ve ilçede bir eşi olmayacak şekilde nasip etti. Benim makam ve paraya ihtiyacım olabilir mi? Olamaz. Nail Dülgeroğlu’nun bir tek amacı vardı. Finike’ye olan sevdası, Finikelilere ve Finike’de yaşayan insanlara hizmet sevdası için yola çıktı. Ne onların sosyal medya hesaplarından yaptığı algılar, ne mahalle dedikoduları ne de yalan ve iftiralar Nail Dülgeoğlu’nu bu kıymetli hemşerilerimize hizmet aşkından asla ve asla döndüremeyecek, 31 Mart tarihinde de açık farkla kazanacağımız zafere engel olamayacaktır” şeklinde konuştu.
“Antalya’nın kalesine Menderes Türel’i dikerseniz o zaman ballı börek olur”
Bugünden itibaren Cumhur ittifakı ortağı Ak Partili ve Finike’de gönül ittifakı yaptıkları diğer partilere oy vermiş ve ya mensup olanlarla kol kola, omuz omuza vererek Finike’de geleceğe emin adımlarla yürüyeceklerini söyleyen Dülgeroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Büyük Finike’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Şimdi yeniden şahlanış dönemine giriyoruz. Üretken Belediyecilik anlayışımızı, gönül belediyeciliği ile birleştirecek Finikeli tüm kardeşlerimizle şeffaf ve adaletli bir yönetim tarzı ortaya koyacağız. Bu hizmetleri yaparken, en büyük destekçimiz İlçe Başkanımız Hakan Türksoy, İl Başkanımız Mustafa Aksoy, Meclis üyesi arkadaşlarımız ve ondan da ötesi 31 Martta benimle birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’dir benim dayanağım. Cumhur İttifakı’nın ortağı olarak inanın Menderes Türel Başkanımla zaman zaman bir araya geldik ve bunları sıklaştıracağız. Hedefimiz Finike’yi hak ettiği hizmetlere kavuşturmak. Bu hizmetlere kavuştururken ekibimin ve Menderes Türel Başkanımızın desteği şart. Biz zaten Finike için her türlü fedakarlığı yapaağız ama bir de Antalya’nın kalesine Menderes Türel’i dikerseniz o zaman ballı börek olur.”
Birilerinden icazet alarak yola çıkanların, tek gayesinin o zümreye hizmet etmek olacağını belirten Dülgeroğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:
“Çünkü hepimiz biliyoruz ki yardım almaya alışanlar emir almaya da alışırlar. Ancak biz icazetimizi de gücümüzü de sizden alıyoruz. Hizmetimiz de ancak size olur. Gayret bizden destek sizden takdir yüce Allah’tandır.”
“Cumhur İttifakı helal oylarla güçlü ve galip çıkacak”
Cumhur İttifakı’nın önemli bir ittifak olduğunu dile getiren MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, “Cumhur İttifakı burada bulunan vatandaşlarımızın, milletimizin 31 Mart'taki helal oylarıyla güçlü ve galip çıkacaktır. Bundan hiçbir şüphemiz yok. Senlik ve benlik içerisinde olmadan Cumhur İttifakı kapsamında bu ittifakı güçlü kılmalıyız. Burada bir başka önem daha vardır. Her bir insanın muhakkak bir yaşam görüşürü vardır. Herkesin siyasi partisinde dünya görüşüne saygı duyma mecburiyetimiz vardır. Bu meydanda, bu kardeşlerimizle hangi dünya görüşüne mensup olursanız olsun Finike'yi ehli edene bırakın diyorum. Bunu başaracağınıza inancımız tam. Finikeliler bize hep güç verdi. Bu inançla Cumhur İttifakı 31 Mart'ta Allah’ın izniyle güçlü çıkacaktır. O zaman bu beraberliğimizle mutlu olacağız. Şahsımızın mutlu olmasının önemi yok, bu millet mutlu olacaktır. Bizler gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller adına mücadele ediyoruz” dedi.
Vaktin, Finike'yi ehline emanet etme vakti olduğunu dile getiren MHP Finike İlçe Başkanı Hakan Türksoy Akpınar, “Antalya'nın incisi Finike'mizi ehline emanet etme üzere hep birlikte gönül birliğiyle hedefe ulaşacağımıza inancımız tamdır. Finikeliler olarak bu seçimi aldıktan sonra tarihe adımızı altın harflerle yazdırmalıyız” diye konuştu.  
İlçede asla ve asla ittifakı zedelemeden Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu'na seçimi kazandıracaklarını ifade eden AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ, “Türk’ün Türk'ten başka dostu yoktur, şuan ilçe hizmetlerinin yarısından çoğu Büyükşehir Belediyesi'nden yapılıyor. Eğer biz Büyükşehir’i de alamazsak, CHP'lilerin karşısında boynumuzu eğeriz. Finike'yi Cumhur İttifakı ile şenlendiriyorsak, Büyükşehiri de Menderes Türel'e armağan edeceğiz. Allah'ın izniyle bizler, başımızdaki genel başkanlarımız bu sağ duyuyu bırakmadığı sürece onların başını yere eğmeyeceğiz. Finike'den Cumhur İttifakı'nı yerelde ve genelde inşallah alarak hep birlikte 1 Nisan'da bayram yapacağız” dedi.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Uluslararası TSM Koro Festivali’nin ilki Antalya Belek’de
 
Başkan Tütüncü : Cumhur ittifakı Kepez’de rekora koşuyor
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
​Başkan Gül: Kemerde Hedefimiz 17 bin oy
Kemer Belediye Başkanı ve CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, Arslanbucak ...
Başkan Adayı Enç Esnafla Kahvaltıda Buluştu
AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç seçim Çalışmalarını ...
Başkan Türel ve Eşi İzmir Marşıyla Coştu
Pazar Gününü Eşi ve Oğlu ile Birlikte Konyaaltı Sahilinde Vatandaşlarla ...
Başkan Uysal:. Muratpaşa’mız sevgi ve saygı ilçesi”
Muratpaşa Belediyesi “Muratpaşa’da kimseye gurbetlik yok” sloganıyla başlattığı ...
 
 
Bakan Çavuşoğlu : İlaç ve gübrede de tanzim satış yapacağız.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Dolar düşmesine rağmen bu rantçılar, ...
Başkan Adayı Dülgeroğlu :“Finike’de herşeyin tadı şeker gibi olacak
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Cumhur İttifakı Finike Belediye Başkan ...
ASSİM bünyesin'de Sivil toplum ağı genişliyor
Muratpaşa Belediyesi’nin Avrupa’nın en büyük dernekler yerleşkesinin de ...
Başkan Türel ' Aşkımız Antalya' Vizyon Projelerini Tanıttı
Eşi Ebru Türel ve çocukları Akın ve Akant ile el ele tanıtım salonuna ...
 
 
Başkan Uysal, ‘Yedi Arıkları Antalya’ya kazandıracağız’
Başkan Uysal’ın “Biz Size Geliyoruz” sloganıyla düzenlediği halk günlerinde ...
Yozgatlılarla Arabaşı Buluşması
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dışişleri Bakanı Mevlüt ...
Başkan Tütüncü Seçim Startını Verdi
Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti Kepez Adayı Hakan Tütüncü, seçim startını ...
Başkan Adayı Enç: Katılımcı, şeffaf, denetlenebilir, demokratik bir yönetim anlayışı ile hizmet vereceğiz
AK Parti’nin Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökcen Özdoğan Enc, ‘Muratpaşa ...
 
 
kaleiçi festival
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet KESİM
 
 
Yaşam Armağan Etmek
 
Nilgün Bilal
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Büyük Antalya diyor ki...
fener alayı
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
  YAZARLAR
  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya'nın Güzellikleri Sizleri Bekliyor

Antalya'nın Güzellikleri Sizleri Bekliyor

  ANKET
     
 
Antalya'nın En Önemli Sorunu Nedir

A- Ulaşım

B- Temizlik

C- Elektrik


Sonuçlar Anket arşivi
 
     
  FACEBOOK'TA BÜYÜK ANTALYA
eczane
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
 
 
  .Künye
  .Iletisim
  .Reklam
  .Sitene EKle
 
 
  .Gündem
  .Politika
  .Spor
  .Ekonomi
  .Sağlık
  .Magazin
  .Kültür & Sanat
  .Turizm
  .Polis-Adliye
  .Yaşam
 
 
  .SİYASİLER
  .Yaşam
  .Çeşitli
 
 
  .Haber
  .Komik
  .Video
  .Reklam
 
 
  .Antalya'nın En Büyük İnternet Gazetesi
  .Antalya Haberleri
  .Antalya Gündem
  .Antalya Yaşam
  .Antalya Turizm
  .Antalya Kültür Sanat
  .Antalya Magazin
  .Antalya Sağlık
  .Antalya Ekonomi
  .Antalyaspor
  .Antalya Politika