Günün Haberleri Giris Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye Iletisim Son Dakika Ekle RSS
     
   
     
 
ANA SAYFA GÜNDEM POLİTİKA SPOR EKONOMİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR & SANAT TURİZM POLİS-ADLİYE YAŞAM EĞİTİM
   
  Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi  
 
   
  Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl Yaşında  
 
   
  AKDÜ Rektörlüğü koltuğunda Çocuklar Oturdu  
 
   
  81 ilde "Narkoçelik-13” operasyonları düzenlendi.  
 
   
  Sarı kodla uyarılan Antalya’da şiddetli rüzgar  
 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Antalya Bu Demokrasi Mücadelesinde Ön Saflarda Yer Aldı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan  Antalya Bu Demokrasi Mücadelesinde Ön Saflarda Yer Aldı
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni dönemdeki matematiksel tabloyla ilgili ilk sinyali verdi: "Benim milletime bu yalanları söyleme. Biz göreve geldiğimizde 36 bakandan oluşuyordu hükümet, biz 25'e indirdik. Cumhurbaşkanı bir veya iki yardımcı, en fazla bilemedin üç yardımcı ve bakan sayısı şu mevcudu belki koruyacaktır, gereğine göre azalır veya artar."
 
25 Mart 2017 Cumartesi - 16:20

Meclisimizi, Emniyet teşkilatımızın binalarını, Cumhurbaşkanı Külliyemizi bombaladılar. TÜRKSAT'ın binasını bombaladılar. Ankara'da, İstanbul'da vatandaşlarımıza ateş açtılar. Tanklarla üzerinden geçtiler. F-16'larla bombaladılar, helikopterlerle taradılar. Ancak tüm alçaklıklarına rağmen Türkiye'yi teslim alamadılar. Ülkemizi bu hainlere bırakmadık. Milletimizle bir olduk, darbecilerin karşısına dikildik. Türkiye'nin tarihinde ilk defa milletiyle birlikte olan Cumhurbaşkanı, hükümeti, meclisi sayesinde bir darbe girişimi akamete uğratıldı. Türk Milleti istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıkacağını içiredeki ve dışarıdaki tüm müstevlilere gösterdi. Antalya'nın da bu demokrasi mücadelesinde ön saflarda yer aldığını biliyorum.
 
ÖYLE DURUP DURURKEN BU TOPRAKLAR VATAN OLMADI
 
O FETÖ terör örgütü bu milleti teslim alamadı. Bir tarafta bayrağımız, öbür tarafta şehitlerimiz. Öyle durup dururken bu topraklar vatan olmadı. Antalya, bilesiniz ki, Cumhurbaşkanınız beşer planında bugüne kadar kimsenin önünde eğilmedi. Biz ancak Rabbimizin karşısında, rükuda eğiliriz, secdede eğiliriz. Bundan sonra da inşallah bu yolculuğumuzu hep beraber böyle yürüteceğiz. Buradan bir kez daha tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. O gece 2 bin 193 gazi ve 249 şehidimiz oldu. Allah razı olsun. Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Biliyoruz ki, Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz, onlar diridirler, ancak siz bilemezsiniz. Biz böyle bu yolda yürüdük.
 
ANA MUHALEFETİN BAŞI SSK'YI NE HALE GETİRDİ BİLİRSİNİZ
 
Uğruna ölmeyi göze alan kahramanlar olduğu sürece kimse bu ülkeyi bölemez, birliğimizi, beraberliğimizi bozamaz. İşte 16 Nisan halkoylaması bunun için çok önemli. Biz yönetim sistemimizi kendi keyfimiz için değil, ülkemizin ve milletimizin geleceği için değiştiriyoruz. Az önce bu ülkenin Cumhurbaşkanlırını, Başbakanlarını dinlediniz, ne dediklerini duydunuz. Bu iş damdan düşenlerin işidir. Damdan  düşmeyenler bu işleri bilmez. Ana muhalefetin başındaki SSK'yı ne hale getirdiğini bu millet iyi biliyor. Bakıyorsunuz, aman yarabbim, akşam başka, sabah başka konuşuyor.
 
IMF BAŞKANI'NA DEDİM: BİZİ SİYASETEN İDARE EDEMEZSİNİZ
 
MGK'da anayasa kitapçığı fırlatıldı, ertesi gün Türkiye'de ekonomi altüst oldu. Biz bunlar olmasın diye yönetim sistemini değiştiriyoruz. Bunları yaşamayalım diye yönetim sistemini değiştiriyoruz. Artık Cumhurbaşkanı, Başbakan yok. Sadece Başkan var. Sadece bunu dahi anlamaktan aciz olanlar bu ülkenin geleceğine yönelik bir yönetim sistemi değişikliğini 18 maddeyi okumamış olanlar bu ülkeye hizmet verebilir mi? Dikili ağaçları yok. Yola çıktık 14 sene önce. Neler yaptığımız ortada. Sadece bir şey söyleyeyim, bizim IMF'ye olan borcumuz 23,5 milyar dolardır. 8 ay memuruna maaş ödeyemeyen bir devlet vardı. Biz geldik maaşları takır takır ödemeye başladık. IMF'e dedik ki, son katıldığım one minutes dediğim Davos'ta dedim ki, IMF'nin Başkanına; "Siz bizi siyaseten idare etmeyeceksiniz, bunu kafanızdan silin. Siz verdiğiniz borcu taksit taksit bizden alacaksınız. Bizi idare etmeye kalkarsanız, kusura bakma Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı benim, siz değilsiniz."
 
O ZAMANLAR HASTANELERİN HALİ NEYDİ? AMAN ALLAHIM?
 
2013 IMF'ye tüm borcu ödedik bitti. Ardından onlar bizden borç istedi. Dedik ki, "5 milyar  dolar verebiliriz". Şu ana kadar cevap gelmedi. Veren el alan elden hayırlıdır. Biz evelallah dik duracağız. Bunlar Türkiye'yi nasıl bir boyunduruk altına almışlar bunu bilin. Bütün bu pisliklerin hepsini biz temizlemek mecburiyetinde kaldık. Bizden öncekiler yapamadı. Ana muhalefetin başındaki zat SSK'nın başındaydı. O zaman hastanelerin hali neydi, aman Allahım! 40 yaş üstü herkes hastanelerin halini bilirler. Sağlıklı gir, hasta çıkarsın. İlacını alamıyordun. Doktor reçete yazıyor, yarısı var yarısı yok. Olmayanlar için akıl veriyor, onu da gidin başka yerlerden paranızla alın. Biz geldik ne yaptık? Bütün hastaneler bir defa devletin olacak dedik.
 
ŞEHİR HASTANELERİNİ KURALIM Kİ DÜNYANIN DERTLİSİ BURAYA GELSİN
 
Hastanelerin hepsini devletleştirdik. PTT'nin, Denizyolları'nın hastanesi vardı. Bunların hepsini toplayalım dedik. Sendikalar olmaz dediler, kusura bakmayın, bunların hepsi devletin sizin değil dedik. Kararı verdik, yasal düzenlemeleri yaptık, adımı attık. şu anda memur işçi ayrımı var mı, yok. Hatta hatta isteyen özel hastanelere gidiyor mu? Dedik ki, bu da yetmez, benim bir sevdam var, Sağlık Bakanımıza dedim ki, süratle şehir hastaneleri kuracağız dedim. Çünkü Türkiye'nin 81 vilayetinde hastane var fakat bizim derdimiz başka. Biz Kanuni'nin torunlarıyız. Öyle ise şehir hastanelerini kuralım ki, dünyanın dertlisi buraya gelsin, dünyadaki hastalar da buraya gelsin.
 
PARALEL İKTİDAR KURANLAR İÇİN 16 NİSAN KABUS GÜNÜDÜR
 
İlkönce Mersin Şehir Hastanesi'ni açtık, ardından Yozgat, dün Başbakanımız Isparta Şehir Hastanesi'ni açtı. Devam edeceğiz. Bir defa tüm büyük şehir hastanelerimizin tamamında olacak. İnşallah Antalyamızda da böyle bir şehir hastanemiz olacak. Türkiye bu istikrarlı büyüme sürecini devam ettirirse inşallah 1991'den bu yana dediğiniz hükümet modeli ile yönetilmiş olsaydık şu anda bulunduğumuz yerin tam iki katı daha ileride olacaktık. şu anda kişi başına düşen milli gelirimiz 11 bin dolar. Teslim aldığımız zaman 3 bin 500. Nerede olacaktık? 22 bin dolar olacaktık, fena mı olurdu. Siz anayasa değişikliğine karşı çıkanların yalanlarına bakmayın. Bu milletin cebinden paraları çalanlar, haketmedikleri gücü kullanarak kendilerine paralel iktidar kuranlar için 16 Nisan elbette kabus günüdür.
 
DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ ÜLKELERİN BAŞARISI İSTİKRARDADIR
 
Antalya alın teriyle kazanan bir şehirdir. Benim buradaki bacılarım o tarlalarda, seralarda o güneşin altında nasıl çile çektiğini çok iyi bilir. Antalya'nın anayasa değişikliğine dört elle sarılacağına inanıyorum.  Antalya evet diyorsa 16 Nisan tamamdır inşallah. 16 Nisan'da evet dediğinizde yeni hükümet sisteminin en önemli kazanımı istikrardır güvendir. Hepsi de şu an rahmetli rahmana kavuşan Erbakan, Türkeş, Özal, Demirel ve Yazıcıoğlu gibi kişilerin söyledikleri hep istikrar ve güven olmuştur. Birçoğu ile görüşmelerim olmuştur, hepsi de istikrarı özellikle tavsiye etmişlerdir. Dünyanın en gelişmiş ülkelerine baktığımızda başarılarını hep istikrara borçlu olduğunu görürsünüz.
 
PARLAMENTER SİSTEM ASLINDA BİR VESAYET SİSTEMİDİR
 
Yeni sistemle birlikte başarısız liderlerin koltuklarını koruma şansı kalmıyor. Sıkıntı oradan geliyor. Siyasi parti ve bürokrasilerde yenilenmenin önü sürekli açık oluyor yeni sistemde. 18-25 yaş arasındaki gençlere seçilme imkanı verilmesi bu değişimi daha da hızlandıracak. Ama bu ana muhalefeti niye rahatsız ediyor. Gazi Mustafa Kemal Cumhuriyeti gençlere emanet etmemiş miydi? Sayın Kılıçdaroğlu sen Gazi Mustafa Kemal'in partisinin başında değil misin? O zaman Gazi Mustafa Kemal'e neden ihanet ediyorsun? Bak şimdi ters düştün. Türkiyemizin geleceğini biz gençlerimize emanet ediyoruz. Bu sistemle vaseyet odakların gücü kırılıyor. Parlamenter demokrasi aslında bir vesayet sistemidir. Şimdi bu sistemin beli kırıldığı için rahatsız oluyorlar.
 
CUMHURBAŞKANININ MİLLETİN YARISINDAN FAZLA OY ALMASI GEREKECEK
 
Sandıkta milletin yarısından fazla oyu almayı hedefleyen bir Cumhurbaşkanı halkı mümkün olan en fazla şekilde kucaklamak mecburiyetindedir. Ben sizleri yaradandan ötürü seviyorum. Seçilen Cumhurbaşkanı da millete verdiği taahhütleri yerine getirmek için Meclis'te kendi partisinin yanında tüm milletvekilleriyle müsbet ilişkiler kurmak isteyecektir. Cumhurbaşkanı öyle iddia edildiği gibi layüsel değil. Anayasa ve yasalarla sınırlı bir haraket alanına sahip. Şu anda ben Cumhurbaşkanı olarak çok daha rahatım. Ama yeni sistemde öyle olmayacak. Yeni sistemde sorgulanabilecek. Sorgulandığın sürece daha ideal bir çalışma ortaya koyarsın. Suç işlemesi halinde Cumhurbaşkanı yargılanmak üzere Meclis tarafından Yüce Divan'a dahi gönderilebiliyor.
 
KILIÇDAROĞLU BURADA KAYBETTİĞİN ZAMAN GÖNDERİRLER
 
Seçimlerde doğrudan hesabı soracaktır millet. Ne yapacaktır, sen başaramadın diye diğer adayı işbaşına getirecektir. Kılıçdaroğlu 7 kez seçim kaybettin hala oradasın. Ama burada duramazsın. Burada kaybettiğin zaman gönderirler. Yeni sistemde milletvekilleri hükümet tarafından kendilerine gönderilen kanun tasarılarıyla değil kendi hazırlayacakları kanun teklifleriyle Meclis'i çalıştıracaklar. Cumhurbaşkanı sadece bütçe ile ilgili kanun tasarısı haricinde kanun tasarısı hakkı yok. Milletvekili adaylarının seçmenlerini daha iyi temsil eden isimlerden temsil edilmesi gerekir.
 
VURUYORUZ KAZMAYI ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI DİYORUZ
 
Siyasi risklerni azalmasıyla döviz kuru, faiz, enflasyon gibi ekonomi politikası araçları daha kolay kontrol altına alınabilecek. Daha delinecek çok dağlarımız var. Dağları dele dele geliyor muyuz? Bizden öncekiler öyle dağ, mağ delemediler. Ama biz evelallah Cumhuriyet tarihinde açılan tünellerden daha fazlasını açmış vaziyetteyiz. En son Ilgaz tünelini açtık. Kastamonu'da, Ilgaz dağında. Aynı şeyi Rize-Erzurum arasında Ovit tünelini açıyoruz. Orada muhteşem bir teknoloji uygulanıyor. Biz aşığız, aşığız. Biz Ferhat gibi aşığız. Vuruyoruz kazmayı, çoğu gitti azı kaldı diyoruz. Dozerleri çalıştırıyoruz, çoğu gitti azı kaldı diyoruz.
 
BİZE TÜNEL MÜNEL DAYANMAZ BİZ BU MİLLETİN HİZMETKARIYIZ
 
Göreve geldiğimizde 25 tane havalimanı vardı. Şimdi 59 tane havalimanı var. Şu Antalya Havalimanı, aman yarabbim! Turistler gelip, çile üstüne çile çekerdi. Terminal binası kifayetsizdi. 1 yılı bulmadı, başladık hallettik. Biz buyuz. Alanya-Antalya arası, o bölünmüş yolu nasıl yaptığımızı biliyorsunuz değil mi, anında. Gazipaşa Havalimanı için olmaz dediler, biz dedik ki olacak. Bize tünel münel dayanmaz. Çünkü biz bu millete efendi olmaya gelmedik, bu millete hizmetkâr olmaya geldik. Daha bizim kurulacak çok köprümüz var. Bu hayırcılar var ya! Bunlar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne, boğazın altından Marmaray'ı yapıyoruz bunların hepsine hayır dediler. Bunların hafzalası almaz bu işleri. Avrasya'ya da hayır  dediler.
 
DAHA YAPILACAK FABRİKA BAŞI OKŞANACAK ÇOK YETİM VAR
 
Bizler ilk defa Türkiye'ye Yüksek Hızlı Treni getirdik mi? Bunların havsalası almaz. Buralar inşallah raylı sistemle donatılacak. Daha inşa edilecek çok fabrikalarımız, kepengi açılacak dükkanımız, başı okşanacak çok yetimimiz var. Dökülecek çok terimiz var bu millete hizmet yolunda. Demokrasi, insan hakları ve özgürlükler konusunda standartları yükseltmek için evet mi? Bölgesinde ve dünyada sözü daha çok dinlenir bir ülke için evet mi?
 
MUHTARLARIMIZ BM'YE GELENLERDEN AŞAĞI DEĞİLDİR
 
Cumhurbaşkanı lokantaları kapatacak diyor. Muhtarlıklar, belediyeler, sendikalar kapatılacak diyor. Böyle bir şey olabilir mi? Yalan üstüne yalan. Yalanı bunun kadar güzel kullanan yok. Ben BM Genel Kurulu'nda konuşuyorum, ertesi gün açıklama yapıyor; Cumhurbaşkanı sanki muhtarlara konuştu diyor. Tabii muhtarlarımız bundan çok rahatsız oldu haklı olarak. Ankara'da 30-40 muhtarın olduğu bir toplantıda konuşma yapıyor. Bir muhtarımız sordu, siz sanki muhtarlara konuşuyor diyerek bizi küçümsediniz diyor. Haddimize mi, öyle bir şey olabilir mi dedi. Ey Kılıçdaroğlu yalan makinesi. Şu ana kadar 16 bin muhtarımızla milletin evinde biraraya geldik. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde onları milletim adına ağırladım. 55 bin muhtarımızı da ağırlayacağım milletim adına. Muhtar BM Genel Kurulu'na gelmiş olanlardan aşağı değildir. Oraya gelenlerin içinde seçilmiş var atanmışlar var.
 
KADINLARIN ALTIN GÜNÜNÜ KAPATMAK CUMHURBAŞKANININ İŞİ DEĞİL
 
Benim muhtarım da en az benim kadar saygındır, çünkü o da seçilerek gelmiştir. Atanmış ve seçilmişi ayıracaksın birbirinden. Hatta dedi, simit camekanları, karpuz tablaları, boyacı sandıkları kapatılacak dedi. Ben de diyorum ki, asla böyle bir şey olamaz. Öğrenciler okullarından, memurlar işlerinden, hanımlar altın günlerinden çıkartılmayacak. Bu işlerin Cumhurbaşkanıyla uzaktan yakından alakası yok. Kanunla kurulan kurumlar kanunla kapatılabilir. Belediyenin yetkisi olan kurumlar onların kararıyla kapatılabilri. Belediyenin, iş dünyasının kapıları kimseye kapatılmayacak.
 
CUMHURBAŞKANI ANAYASA MAHKEMESİ'Nİ ŞEKİLLENDİREMEZ
 
Gelecek diyor 18 yaşındaki genç parlamentoya girecek, 2 yıl sonra emeklilik hakkını kazanacak.Yalana bak. 21 yaşında İstanbul'u fethederek çağ açıp, çağ kapatan Fatih'in izinde bir gençlik olarak güveniyorum. Biz yeni sistemi Erdoğan için değil her doğan için getiriyoruz. Bu böyle bilinsin. Hakimler, savcılar, katipler, mübaşirler, gardiyanlar, mahalle bekçileri, özel güvenlik görevlilerini Cumhurbaşkanı atamayacak. HSK'nın 4 üyesini Cumhubaşkanı, 7'sinin 5'de 37ünü Meclis belirleyecek. Bu uzlaşmayı getiriyor. Anayasa Mahkemesi üyelerinin seçim usülünde hiçbir değişiklik yok. Cumhurbaşkanı 5 yıllığına Anayasa Mahkemesi üyeleri 12 yıllığına seçiliyor. Hiçbir Cumhurbaşkanı Anayasa Mahkemesi'nin yapısını  tümüyle şekillendiremez.
 
CUMHURBAŞKANI BİR VEYA İKİ YARDIMCISI OLACAK
 
Kılıçdaroğlu kendisine 100 yardımcı, 500 tane bakan atayacak diyor. Benim milletime bu yalanları söyleme. Biz göreve geldiğimizde 36 bakandan oluşuyordu hükümet, biz 25'e indirdik. Cumhurbaşkanı bir veya iki yardımcı, en fazla bilemedin üç yardımcı ve bakan sayısı şu mevcudu belki koruyacaktır, gereğine göre azalır veya artar. Bunlar dervişin fikri neyse zikri de olur. Bunlar böyle. Akıl neyle meşgul olursa dil de onu söyler. Her ne kadar genel müdürlükten gelme olsa da anlaşılan o zat hiç devlet terbiyesi almamış. Senelerce kamuda çalışmış ama usül erkân öğrenmemiş. Demek ki milletimiz bu zata devletimiz buna temsil etse kendisi aynen böyle yapacak.
 
CUMHURBAŞKANININ PARTİLİ OLMASI MİLLETE DÜRÜST OLMAKTIR
 
Cumhurbaşkanı partili olacak ama partizan olmayacak. Gazi Mustafa Kemal partili değil miydi, İnönü partili değil miydi? Onlar nasıl Başbakan veya Cumhurbaşkanı olarak partilerin genel başkanı oluyorsa aynı şeyi şimdi biz getiriyoruz. Önceden CHP il başkanları o ile valilik yapıyorlardı. Şimdi böyle bir iş yapılsa CHP ne der? Ama biz demokrasiyi böyle öğrenmedik. Böyle de kabul etmiyoruz. Hatta  parti üyesi Cumhurbaşkanları belki genel başkanı olmaya ihtiyaç duymayacak. Cumhurbaşkanının partili olması millete karşı dürüst olmaktır.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Antalya'da 100 Şişe Votka Ele Geçirildi
 
Türel: “Evet Diyerek Başardık”
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Kaş'ta Cmas-Tssf Akademi ve Uluslararası Antrenman Merkezi Açıldı
Kaş'ta CMAS-TSSF Akademi ve Uluslararası Antrenman Merkezi açıldıAntalya'nın ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Biz Gençliğimize Güveniyoruz'
Antalya'da toplu açılış öncesi konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında şunları kaydetti..
Türel Şehit Aileleri İle Buluştu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve eşi Ebru Türel, ...
Başkan Uysal Rus Konsolos’u Ağırladı
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Rusya’nın görevine başlayan yeni ...
 
 
Başkan Uysal, Korkuteli’de
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Atatürkçü Düşünce Derneği Korkuteli ...
Bakan'ın Konvoyunda Zincirleme Kaza!
Antalya'da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'ye valilik tarafından tahsis ...
Rusya Başkonsolosu'ndan Başkan Yücel'e Ziyaret
Rusya’nın Antalya Başkonsolos’u Oleg Rogoza, Alanya Belediye Başkanı Adem ...
Bakan Kaya "Taşranın Rolünü Güçlendirmeyi Hedefliyoruz"
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürleri İstişare Toplantısı ve Antalya ...
 
 
Uluslararası İşgücü Genel Müdürü ve Heyeti Antalya’da
Cumhurbaşkanın çağrısı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun ...
Türel: “Devletin Zirvesinde Kavga Bitecek”
Aksu ilçesi Fettahlı, Topallı, Kurşunlu mahallelerinde vatandaşlarla biraraya ...
Muhtarlar Meclisi 2017’nin İlk Toplantısını Yaptı
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, azaların da katılımıyla yapılan ...
Şehircilik Fuarı'nda Başkan Böcek'e Teşekkür
7. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda Konyaaltı Belediyesi’nin ...
 
 
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet KESİM
 
 
Yaşam Armağan Etmek
 
Nilgün Bilal
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Büyük Antalya diyor ki...
  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
  YAZARLAR
  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
Antalya'nın Güzellikleri Sizleri Bekliyor

Antalya'nın Güzellikleri Sizleri Bekliyor

  ANKET
     
 
Antalya'nın En Önemli Sorunu Nedir

A- Ulaşım

B- Temizlik

C- Elektrik


Sonuçlar Anket arşivi
 
     
  FACEBOOK'TA BÜYÜK ANTALYA
eczane
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
 
 
  .Künye
  .Iletisim
  .Reklam
  .Sitene EKle
 
 
  .Gündem
  .Politika
  .Spor
  .Ekonomi
  .Sağlık
  .Magazin
  .Kültür & Sanat
  .Turizm
  .Polis-Adliye
  .Yaşam
 
 
  .SİYASİLER
  .Yaşam
  .Çeşitli
 
 
  .Haber
  .Komik
  .Video
  .Reklam
 
 
  .Antalya'nın En Büyük İnternet Gazetesi
  .Antalya Haberleri
  .Antalya Gündem
  .Antalya Yaşam
  .Antalya Turizm
  .Antalya Kültür Sanat
  .Antalya Magazin
  .Antalya Sağlık
  .Antalya Ekonomi
  .Antalyaspor
  .Antalya Politika